Selecteer een pagina

Algemene voorwaarden Bliss in a Box 

Levertijd & verzendkosten

Wij doen ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij je af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 16.00 worden gedaan, zullen op maandag tot en met vrijdag dezelfde dag nog verzonden worden. Daarbij zijn we wel afhankelijk van post.nl die onze bestellingen verstuurd.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen: €3,95.

Alle bestellingen worden met track & trace verzonden.

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL. De aflevering zal de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas zijn we hier afhankelijk van de post.nl en  kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen. Door piek drukte kan de bezorgtijd langer zijn.

Retourneren
Ben je ontevreden over onze boxen dan heb je 14 dagen de tijd om het te retourneren. Mail ons dat je hiervan gebruik wilt maken en stuur het binnen 14 dagen naar ons terug. Je moet hierbij kunnen bewijzen dat je het op tijd hebt teruggestuurd.
De box(en) retourneer je in de originele verpakking en doe jouw pakbon er bij of schrijf het op een briefje zodat we kunnen zien wat je naam en ordernummer is.

Retourneren kan naar het volgende adres:
BlissYou
Kitmanstraat 14 A
1812 PM Alkmaar

De verzendkosten zijn voor eigen rekening en worden niet vergoed door BlissYou.

Als wij de box in orignele staat hebben ontvangen en deze niet beschadigd of gebruikssporen bevat zullen we zo spoedig mogelijk en in ieder geval binnen 14 dagen het aankoopbedrag (zonder verzendkosten) terugstorten. 

November 2020